Introduction » Платна » Платна за рисуване върху рамка » Ленено платно за рисуване върху рамка 20X100 cm


    

Ленено платно за рисуване върху рамка 20X100 cm

ленено платно за рисуване

ново

 

Availability: В Вашия дом за 6 - 8 работни дни
Product no.: XVLPL_20x100
Качество на платно: лен 400 g/m² – първокласно платно
Изберете размер на ленено платно
Цена without Tax : 15.49 лв
Цена including Tax (20 %):
18.59 лв

into the basket:
  брой  

Ние също препоръчваме...

Ленено платно за рисуване върху рамка

 

Първокласно платно направено от 100% чист лен, два пъти покритo с грунд. Грамажа на платното - 400 g / m², има средно голяма структура (12,5 x 12,5 nití / m²) и удобно е за всички видове рисуване (масло, акрил, акварел и темперни бои).

Универсална подложка от един слой естествено лепило и два слоя грунд Gesso гарантира, че платното добре ще абсорбира и акрилна и маслена боя. Gesso акрилната дисперсия го прави платното устойчиво на влага, го прави гъвкаво и дълготрайно.

Също както и платното, така и рамката е продукт от чисти естествени материали. Изработен е от леки, но твърди летви от дърво от смърч от екологична гора. Рамката е фино обработена, без възли и няма риск от ужилване от тръни в ръцете.

Размерите на рамката са 3,5 x 2 cm. Благодарение на високото качество на средната летвица (при повечето платна е настроена по протежение на платното) платното е силно стабилно. Всяко наше платно в опаковката има клинове от бук.

Всичките платна са фабрично опаковани, както биха били доставени без минимални щети. Първокласно качество! Не е китайско производство!

 

 

ZDMyNmVi