Introduction » Техническо чертане » Технически писалки и моливи » Креативен флумастер SAKURA Pigma Brush - Black


        

Креативен флумастер SAKURA Pigma Brush - Black

креативни флумастри SAKURA

ново

 

Availability: 5 - 10 работни дни
Product no.: SKRXSDK-BR_49
Инфо / Телефон: 02 / 492 8446
Viber: +389 71 910939
EAN code: '084511352087
Изберете цвят на душ в спрей Pigma Brush
Цена without Tax: 3.49 лв
Цена including Tax (20 %):
4.19 лв

into the basket:
  брой  

Креативен флумастер SAKURA Pigma ® Brush

Флумастерът PIGMA Brush е гъвкав, с който може да се пише като с молив и да се черта като с четка. Удобно и лесно е с него да се управлява и реагира на всички промени на посоката и налягането. С него може да се оттегли тънка и дебела линия.

Флумастерите PIGMA Micronса направени в 7 размери, поради по-добра точност. Много дизайнери са верни на тези маркери вече дълги години, както и учени, архиватори, различни художници, любители на манга изкуството, илюстратори...Използва се и за техническо чертане.

Флумастерите PIGMA Micron предимно се препоръчват за техниката на чертане ZENTANGLE. Благодарение на архивното мастило, цветовете на Вашите рисунки ще я запазят първоначалната нюанс няколко десетилетия. Подходящи са и за Вашите подписи снимките или илюстрациите.

 

Sakura направила и е патентовала PIGMA мастилото още през 1982 година. Това е било първо мастило, в което са били комбинирани пигменти и вода. Това мастило от тогава е стандарт и синоним на дълготрайност и качество. Първоначално флумастерът е направен за техническо чертане, PIGMA мастилото вече използват редица художници за различни техники.

  

 

 width=

 width=  width=  width=

 

 width=


ZTc2Zm