Introduction » 400 съвети за подаръци » Флумастери Art Pen PITT комплект 4 [S-F-M-B]


        

Флумастери Art Pen PITT комплект 4 [S-F-M-B]

Faber Castel - Флумастери Art Pen

 

Product no.: FBCs4167
Производител: Faber Castell
Инфо / Тел. Поръчки: 02 492 8446
Viber: +389 71 910939
Изберете PITT флумастри сет
Стандартна цена 21.69 лв
Цена without Tax: 16.83 лв
Цена including Tax (20 %):
20.19 лв

Фломастери Art Pen PITT сет 4 (S,F,M,B)

 

Модерни уметнички фломастери. Мастило pH неутрално. Фломастерите се погодни за графички дизајнери, илустратори и архитекти. Светли бои, пигменти со всиока покриеност. Мастилото брзо се суши и е водоотпорно. Квалитетот на мината гарантира максимална флексибилност која е потребна во спонтаното скицирање и цртање детали. Сигурен проток на мастилото. Сетот содржи 4 фломастери во црна боја. Дебелина на мината: S, F, M, B.

ZjQyNzZj