Рапидограф TG1-S

Faber Castel - Рапидограф

 

Product no.: FC1600
БЕЗПЛАТНА Доставка: При покупка над 100ЛВ
Производител: Faber Castell
Инфо / Телефон: 02 / 492 8446
Viber: +389 71 910939
EAN code: 4005401600015
Стандартна цена 41.39 ЛВ
Цена without Tax: 32.24 ЛВ
Цена including Tax (20 %):
38.69 ЛВ

Рапидограф TG1-S

 

Рапидограф со врв од не'рѓосувачки челик. Прецизен, сигурен и лесен за користење. Се каратеризира со дебелина на печатот и код на бои ISO. Систем TG1-S го спречува сушењето на мастилото. Дебелината на печатот е 1,00 mm.

M2U1Nzh