Introduction » НАШИТЕ МАРКИ » - - - FABER- CASTELL - - - » Дъска за чертане TK-SYSTEM A3


        

Дъска за чертане TK-SYSTEM A3

Faber Castell – Дъска за чертане TK-SYSTEM A3

 

Product no.: FC171273
Производител: Faber Castell
Инфо / Тел. Поръчки: 02 492 8446
Viber: +389 71 910939
EAN code: 4005401712732
Стандартна цена 133.89 лв
Цена without Tax: 102.74 лв
Цена including Tax (20 %):
123.29 лв

Табла за цртање TK-SYSTEM A3

 

Дупли жлебови кои гарантираат лесни потези на паралелното цртање. Стегач за хартија кој црвсто држи една или повеќе хартии. Ленир за паралелно цртање има механизам за заклучување. Паралелен ленир кој може да се управува со едната рака во сите положби. Идеално е за левичари. Широк стегач за хартија. Систем за сигнализација STOP/GO. Одделот за прсти се наоѓа и од двете страни нљ паралелниот ленир. Стопери на секој крај на жлебот. Паралелен ленир со линии од7° и 42° за изометриско цртање. Таблата е направена од квалитетни пластични материјали, лесна е и стабилна блгаодарение на гумата на долната страна која го спречува лизгањето.

MDRiMzMwY